Fanny Johansson-Stockford

Fanny Johansson-Stockford, väitöskirjatutkija, Helsingin yliopisto. Tutkin vallan esittämistä 1600-luvun hallitsijamuotokuvissa. Kiinnostuksen kohteita ovat myös projektinhallinta, sosiaalipsykologia, työhyvinvointi sekä sisustus. Vapaa-aikana harrastan joogaa, meditaatiota sekä TED talks -videoita.


Tuuli Miinalainen

Väitöskirjatutkija, aiheena aerosolit ja globaali ilmastomallinnus. Kiinnostuksen kohteena ilmastopolitiikka ja moninaisuus- ja yhdenvertaisuusteemat.

Elina Palmgren

omakuvaVäitöskirjatutkija Helsingin yliopistolla. Tutkimusaiheitani ovat edistyneiden fysiikan teorioiden oppiminen ja opetus. Erityisesti olen kiinnostunut kvanttifysiikan oppimisesta. Olen kiinnostunut myös hyvinvoinnista ja yhdenvertaisuudesta työpaikoilla sekä opintojen ohjauksesta.

Suvi Saarelainen

Suvi2003

Yliopistonlehtori Itä-Suomen yliopistolla. Tutkimus on fokusoitunut elämän merkityksellisyyden ja selviytymiskeinojen tarkasteluun erilaisissa haastekohdissa: vakava sairastuminen, kuoleman kohtaaminen siinä missä jatko-opiskelijoiden hyvinvointi ovat olleet tutkimukseni kohteina. Koen erityisen kiinnostaviksi myös keskustelut työhyvinvoinnin ja työnrajaamisen parissa.

Juha Tiihonen

Tutkijatohtori Jyväskylän yliopistossa. Pidän arkisesta työstäni: ohjelmoinnista, suurteholaskennasta, fysikaalisesta analyysistä sekä kirjoittamisesta. Julkaisen harvoin, sillä olen menetelmänkehittäjä, optimisti sekä parantumaton pohdiskelija. Jalkani eivät pysy helposti maassa. Onneksi on perhe, ystäviä ja harrastuksia. Teksteissäni suosin arkisista sekä ajattomia teemoja sekä itsetutkiskelua.

Olli-Pekka Tikkasalo

Tutkijatohtori Helsingin yliopistossa. Tutkin tällä hetkellä metaanin kiertoa metsissä. Olen kiinnostunut laskennallisesta tieteestä, avoimesta tutkimuksesta, työn ja vapaa-ajan tasapainottamisesta ja ohjelmistokehityksestä.

Kalle Nordling

Tutkija norjalaisessa CICERO tutkimuskeskuksessa sekä ilmatieteenlaitoksella. Tutkin ilmastomalleilla erilaisia ilmastonmuutoksen ilmiöitä, kuten maastopalojen muutoksia sekä lentokoneiden jättövanojen ilmastovaikutuksia. Sekä päivittäisen sään vaihteluita tulevaisuudessa
Akatemian Jalkaväen alumnit (entiset aktiivikirjoittajat)

Tommi Tenkanen, vuodet 2015-2019, työskenteli hiukkaskosmologian väitöskirjatutkijana Helsingin yliopistossa.

Anniina Brofeldt, vuodet 2017-2019, työskenteli tuotepäälikkönä BioNordika Oy:ssä.

Hanna-Ilona Härmävaara, vuodet 2017-2020, työskenteli suomen kielen vierailevana lehtorina University of Washingtonissa.

Anna Salonen, vuodet 2019-2021, työskenteli sosiologian tutkijatohtorina Tampereen yliopistolla.

Sasha Dobrego, vuodet 2020-2021, työskenteli lingvistiikan väitöskirjatutkijana Helsingin yliopistossa.

Ville Kellokumpu, vuodet 2021-2022, työskenteli maantieteen väitöskirjatutkijana Oulun yliopistossa.

Marja Lindholm, vuodet 2022-2023, työskenteli maantieteen tutkijana Oulun yliopistossa.

Pirjo Ovaskainen, vuodet 2020-2023, työskenteli historian tutkijana Helsingin yliopistossa.

Havu Pellikka, vuodet 2022-2024, työskenteli tutkijatohtorina geoinformatiikan ryhmässä Aalto-yliopistossa.