Akatemian Jalkaväki on tutkijoiden blogi – tekstiä suoraan tieteen ruohonjuuritasolta. Blogin teksteissä ruoditaan tutkimustyön olemusta, merkitystä, haasteita, tähtihetkiä, hyviä vinkkejä sekä arjen avautumista. 

Olisiko sinulla näistä sananen sanottavana?

Etsimme tiimiin uusia kirjoittajia syyskaudelle 2023 ja siitä eteenpäin. Blogi on perustettu vuonna 2015 ja sitä tuottaa vaihtuva joukko uransa alku- ja keskitaipaleella kulkevia tutkijoita, jotka edustavat eri tieteenaloja. Kirjoittajat päättävät aiheensa itse. Blogi pyörii talkoovoimin eikä kirjoituksista makseta palkkioita. Kirjoittaminen on kuitenkin mainio harrastus, hengentuote sekä osoitus aktiivisuudesta tärkeässä instituutiossa: akateemisen tutkimuksen rivi-ihmisenä. Kiinnostuitko?

Ilmaise mielenkiintosi kirjoittaa vakituista blogia tai yksittäisiä vieraskynätekstiä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@akatemianjalkavaki.fi. Tervetuloa mukaan!

Jos kuitenkin lukeminen on enemmän juttusi, tervetuloa seuraamaan blogia tutussa osoitteessa https://akatemianjalkavaki.fi. Seuraa meitä Facebookissa , Instagramissa ja X:ssä (tutummin Twitterissä), niin saat päivitykset uusista teksteistä.

Syyskauden ensimmäinen teksti julkaistaan syyskuussa. Pysy kuulolla!