Akatemian jalkaväki on nuorten tutkijoiden blogi jokapäiväisestä tutkimuksesta ja työskentelystä tutkimuksen parissa. Blogia on julkaistu yhtäjaksoisesti syksystä 2015 lähtien. Blogin syyskauden ensimmäinen kirjoitus julkaistaan ensi viikon perjantaina 27.8.

Kirjoittajakokoonpanoomme on tullut muutamia muutoksia: Anna jättäytyy pois vakiokirjoittajapoppoosta, mutta iloksemme saamme toivottaa joukkoomme tervetulleiksi muutaman uuden kirjoittajan, jotka pääsevät esittelemään itsensä pian ensimmäisissä blogiteksteissään!

Blogin päivityksistä saa tietoa seuraamalla meitä Facebookissa, Twitterissä, ja Instagramissa.

Hyvää alkavaa syksyä blogin lukijoille!

Olisitko sinä kiinnostunut kirjoittamaan Akatemian jalkaväkeen? Voit ilmaista mielenkiintosi joko blogin vakituiseksi kirjoittajaksi tai vierailevaksi, yhden tai muutaman tekstin, kirjoittajaksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen elina.palmgren (a) helsinki piste fi. Blogimme toimii vapaaehtoisvoimin, emmekä pysty valitettavasti maksamaan palkkioita kirjoituksista.