Ensimmäiseksi suuret kiitokset kaikille blogimme palautekyselyyn vastanneille!

Blogin syyskausi käynnistyy jälleen ensi viikon perjantaina ja olemme päättäneet tehdä saamamme palautteen johdosta muutoksia tulevien juttujemme sisältöön ja julkaisuaikatauluun.

Ensi viikosta alkaen blogi päivittyy pääsääntöisesti vain yhden kerran viikossa aiemman kahden kerran sijaan. Vastineeksi tarjoamme pidempiä ja monipuolisempia juttuja. Aiheinamme vuorottelevat jatkossakin mm. tutkimuksen tekeminen, tutkimusrahoitus, jatko-opinnot ja väitöskirjatyö, sekä tutkijan urapolku ja työhyvinvointi. Syksyn mittaan julkaisemme viime vuoden tapaan myös kirjoitussarjan myöhemmin paljastettavalla teemalla.

Muistathan blogimme lisäksi seurata meitä myös niin Facebookissa, Twitterissä kuin Instagramissakin. Luvassa on varsinaisten blogitekstien lisäksi myös lisämateriaalia.

Mukavaa syksyn aloitusta kaikille!

Ps. Haluaisitko toimia vierailevana kirjoittajana? Mikäli kirjoittaminen houkuttaa, voit ilmaista halukkuutesi sähköpostitse osoitteeseen akatemianjalkavaki@gmail.com. Blogi toimii vapaaehtoisvoimin, joten kirjoituksista ei makseta palkkiota.

Edit 10.8. klo 12.57: Lisätty viimeinen lause.