Anniina Brofeldt

Anniina Brofeldt

Hanna-Ilona Härmävaara

Hanna-Ilona Härmävaara

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akatemian jalkaväki -blogin syyskausi käynnistyy ensi viikolla. Samalla sekä kirjoittajajoukkomme että julkaisuaikataulumme muuttuvat, sillä jatkossa blogilla on kuusi kirjoittajaa ja tekstejä ilmestyy kahdesti viikossa. Hurraa!

Vanhojen kirjoittajien – Tommin, Opan, Elinan ja Suvin – joukkoon liittyvät Anniina Brofeldt ja Hanna-Ilona Härmävaara. Anniina työskentelee tuotepäällikkönä pohjoismaisessa bioalan yrityksessä BioNordika Oy:ssä, kun taas Hanna-Ilona aloittaa syyskuussa suomen kielen vierailevana lehtorina University of Washingtonissa, Seattlessa. Samalla hän viimeistelee väitöskirjaansa Helsingin yliopistossa. Uusien kirjoittajien ensimmäiset tekstit ilmestyvät ensi viikolla.

Ensi viikosta alkaen blogi päivittyy kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja perjantaisin klo 12. Syksyn mittaan kirjoituksia nähdään jälleen ilmakehätieteistä (Opa), kosmologiasta (Tommi), opetuksesta (Elina) ja teologiasta (Suvi), sekä yleisestä arjesta sekä yliopistomaailmassa että sitä tukevilla lähialoilla. Lisäksi tutkimuksen tekeminen, tutkimusrahoitus, jatko-opinnot ja väitöskirjatyö, sekä tutkijan urapolku kuuluvat jatkossakin vakituisiin aiheisiimme.

Jatkossa lukijat voivat seurata meitä myös niin Facebookissa, Twitterissä kuin Instagramissakin. Mukavaa syksyn aloitusta kaikille!