Akatemian jalkaväki -blogin kirjoittajajoukko täydentyy tällä viikolla uudella jäsenellä, kun teologi Suvi Saarelainen liittyy joukkoomme. Tällä hetkellä Suvi viimeistelee Helsingin yliopistossa väitöskirjaansa syövästä ja elämän merkityksellisyydestä. Toukokuussa koittavan väitöksensä jälkeen hän jatkaa tutkijatohtorina Helsingissä. Suvin ensimmäinen kirjoitus ilmestyy perjantaina.

Keväällä blogi päivittyy tavalliseen tapaan kerran viikossa perjantaisin, mutta jatkossa kolmen vuorottelevan kirjoittajan sijasta jokainen meistä kirjoittaa tekstin keskimäärin neljän viikon välein. Syksyllä julkaisuaikataulun on tarkoitus muuttua, mutta näistä suunnitelmista paljastamme lisää 16.6. alkavan kesätaukomme jälkeen.

Kevään mittaan kirjoituksia nähdään jälleen ilmakehätieteistä (Opa), kosmologiasta (Tommi), opetuksesta (Elina) ja teologiasta (Suvi), sekä yleisestä arjesta yliopisto- ja tiedemaailmassa. Tutkimuksen tekeminen, jatko-opinnot ja väitöskirjatyö, tutkimusrahoituksen kiemurat ja tutkijan urapolku kuuluvat jatkossakin vakituisiin aiheisiimme.

Kannustamme myös lukijoita vinkkaamaan, mistä juuri te haluaisitte lukea! Ehdotuksia voi laittaa vapaasti tämän tekstin alla olevaan kommenttiosioon tai esimerkiksi Facebook-sivullemme.