Tommi palaa huomenna kolmen kuukauden kirjoitustauoltaan ja kertoo uusista kuulumisistaan. Alkusyksyn ajan Tommia on tuurannut Elina ja on ollut ilo nähdä, että myös te lukijat olette pitäneet hänen teksteistään. Elinan tutkimusaihe, koulutus, on erityisesti tällä hetkellä varsin mielenkiintoinen, kun digitaalisten laitteiden kehittyminen ja asenteiden muuttuminen ovat myllänneet alaa. Uskomme, että Elinan kirjoituksille tulee olemaan myös jatkossa kiinnostusta.

Siksi tästä päivästä lähtien Akatemian jalkaväki -blogi on vakituisesti kolmen fyysikon hengentuotos. Tämän muutoksen seurauksena blogi päivittyy edelleen kerran viikossa perjantaisin, mutta kahden vuorottelevan kirjoittajan sijasta jokainen meistä kirjoittaa tekstin kolmen viikon välein.

Syksyn mittaan kirjoituksia nähdään ilmakehätieteistä (Opa), kosmologiasta (Tommi), opetuksesta (Elina) ja yleisestä arjesta yliopistomaailmassa väitöskirjatutkijoina ja tuoreena tutkijatohtorina (kaikki). Tieteenteko, jatko-opinnot, tutkimusrahoitus ja tutkijan urapolku kuuluvat jatkossakin vakituisiin aiheisiin.

Kannustamme myös lukijoita vinkkaamaan, mistä juuri te haluaisitte lukea! Ehdotuksia voi laittaa vapaasti tämän tekstin alla olevaan kommenttiosioon tai Facebookiin.