Tommi Tenkanen
Tommi Tenkanen
Olli-Pekka Tikkasalo
Olli-Pekka Tikkasalo
Elina Palmgren
Elina Palmgren
Suvi Saarelainen
Suvi Saarelainen
Anniina Brofeldt
Anniina Brofeldt
Hanna-Ilona Härmävaara
Hanna-Ilona Härmävaara

Tervetuloa Anniina ja Hanna-Ilona!

Tommi Tenkanen Olli-Pekka Tikkasalo Elina Palmgren Suvi Saarelainen Anniina Brofeldt Hanna-Ilona Härmävaara 18.8.2017
| Ei kommentteja
Facebooktwitter
Anniina Brofeldt
Anniina Brofeldt
Hanna-Ilona Härmävaara
Hanna-Ilona Härmävaara

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akatemian jalkaväki -blogin syyskausi käynnistyy ensi viikolla. Samalla sekä kirjoittajajoukkomme että julkaisuaikataulumme muuttuvat, sillä jatkossa blogilla on kuusi kirjoittajaa ja tekstejä ilmestyy kahdesti viikossa. Hurraa!

Vanhojen kirjoittajien – Tommin, Opan, Elinan ja Suvin – joukkoon liittyvät Anniina Brofeldt ja Hanna-Ilona Härmävaara. Anniina työskentelee tuotepäällikkönä pohjoismaisessa bioalan yrityksessä BioNordika Oy:ssä, kun taas Hanna-Ilona aloittaa syyskuussa suomen kielen vierailevana lehtorina University of Washingtonissa, Seattlessa. Samalla hän viimeistelee väitöskirjaansa Helsingin yliopistossa. Uusien kirjoittajien ensimmäiset tekstit ilmestyvät ensi viikolla.

Ensi viikosta alkaen blogi päivittyy kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja perjantaisin klo 12. Syksyn mittaan kirjoituksia nähdään jälleen ilmakehätieteistä (Opa), kosmologiasta (Tommi), opetuksesta (Elina) ja teologiasta (Suvi), sekä yleisestä arjesta sekä yliopistomaailmassa että sitä tukevilla lähialoilla. Lisäksi tutkimuksen tekeminen, tutkimusrahoitus, jatko-opinnot ja väitöskirjatyö, sekä tutkijan urapolku kuuluvat jatkossakin vakituisiin aiheisiimme.

Jatkossa lukijat voivat seurata meitä myös niin Facebookissa, Twitterissä kuin Instagramissakin. Mukavaa syksyn aloitusta kaikille!

Facebooktwitterinstagram

Samankaltaiset julkaisut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sosiaalinen media

Aihepilvi

Arkistot